Bachata

Nybörjare | Intensivkurs

Bachata Nyb. intensivkurs

Kursen är för dig som är nybörjare eller för dig som vill repetera. Alltså, inga förkunskaper krävs för att vara med på den här kursen.

På kursen går vi igenom grundläggande kunskaper inom bachata sensual. Grundsteg, stegkombinationer, pardans, hållning, kroppsrörelser (höfterna, armar & axlarna), bachatatakt samt snurrar.
Vi går igenom grundsteg var för sig och sedan sätter vi ihop koreografin (figuras) tillsammans med en danspartner. Under kursen kommer vi att rotera så att alla får dansa med alla. På så sätt får alla möjlighet att prova olika ”stilar” och lär oss av varandra.

Om du inte vill rotera på kursen får du berätta det för läraren på plats. Dock vill vi ändå poängtera hur viktigt det är att dansa med andra.

Efter nybörjarkursen har du fått grundläggande kunskaper inom bachata sensual. Vi rekommenderar att du fortsätter på fortsättningskursen för att få en variation av figuras.

Datum

31 maj & 1, 5 juni*

Tid

18-20

Antal tillfällen

3 tillfällen a’ 2h/tillfälle

Kursavgift

750kr (pris per person inkl. moms)

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas med Swish inom 24 timmar efter att du skickat in anmälan.Vi tar en administrationsavgift om du struntar i eller uteblir betalningen. Att ignorera betalning av kursavgiften innebär inte per automatik att du är avanmäld.Läs villkorsavtal vid anmälan.

*Vi reserveras oss för eventuella ändringar