Salsa

Fortsättning 1 | Intensivkurs

Salsa Forts.1 intensivkurs

Kursen är för dig som fortsätter efter nybörjarkursen. Alltså, grundläggande salsa krävs för att vara med på den här kursen.
Grundsteg och övriga steg du lärde på nybörjarkursen ska du kunna eller känna till. Dessutom ska du kunna känna igen namn på de enkla snurrarna du lärde på nybörjarkursen.

På kursen går vi igenom nya 2 nya snurrar varje tillfälle. Du kommer först att se hur snurrarna ser ut därefter går vi igenom i delar och sedan får du fortsätta träna med din danspartner.
Under kursen kommer vi att rotera så att alla får dansa med alla. På så sätt får alla möjlighet att prova olika ”stilar” och lär oss av varandra.

Om du inte vill rotera på kursen får du berätta det för läraren på plats. Dock vill vi ändå poängtera hur viktigt det är att dansa med andra.

Efter fortsättningskursen kommer du kunna utföra snurrarna och kunna identifiera de vid namn.

Datum

22, 29, 30 maj*

Tid

18-20

Antal tillfällen

3 tillfällen a’ 2h/tillfälle

Kursavgift

750kr (pris per person inkl. moms)

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas med Swish inom 24 timmar efter att du skickat in anmälan.Vi tar en administrationsavgift om du struntar i eller uteblir betalningen. Att ignorera betalning av kursavgiften innebär inte per automatik att du är avanmäld.Läs villkorsavtal vid anmälan.

*Vi reserveras oss för eventuella ändringar